(Özel haber) Vahit Emre Savaş: "Avrupa Şampiyonası’nda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz"

(Özel haber) Vahit Emre Savaş:

(Özel haber) Vahit Emre Savaş: "Avrupa Şampiyonası’nda terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz"

A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Vahit Emre Savaş, Avrupa Şampiyonası öncesinde takım olarak iyi durumda olduklarını söyleyerek, "Orada da elimizden gelenin fazlasını yapıp terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz" dedi.
A Milli Erkek Voleybol Takımı, 1-19 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda mücadele edecek. Turnuva öncesinde milli voleybolcu Vahit Emre Savaş, İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu. Kampta güzel bir başlangıç yaptıklarını ve iyi hazırlandıklarını belirten Savaş, "Takım olarak iyi durumdayız. Gerek arkadaşlık gerek saha içindeki performansımızla iyi olduğumuzu düşünüyorum. Orada da elimizden gelenin fazlasını yapıp terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Umarım orada her şey iyi olur" diye konuştu.
Şampiyonadaki ilk maçı ve grubu değerlendiren başarılı voleybolcu, "Rusya maçında elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Rusya dünyada bir ekol sonuçta. Grupta şanslı olduğumuzu düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Grup maçlarını oynayacakları Finlandiya’daki sıcaklık farkının sorulması üzerine milli oyuncu, "Hem soğuk hem de saat olarak birazcık sıkıntılıymış galiba. Hiç gece olmuyormuş diye duydum orasını. Uyku olarak birazcık sıkıntı yaşayabiliriz ama takımın çoğu bunu yaşamayacak çünkü genel olarak uykuyu seven bir takımdayız" ifadelerini kullandı.
Şampiyona için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Vahit Emre Savaş, "Sakatlığımdan dolayı bir önceki turnuvayı kaçırdım, Avrupa Ligi’ni. Arkadaşlarımı kutluyorum, şampiyon olarak bitirdiler. Bizi gururlandırdılar, onurlandırdılar. Şu an buradayım, hazırım. Gerek mental olarak, gerek fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.


Spor 30.08.2021 12:13:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

3

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

4

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

5

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

8

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ın yeniden inşasında depremzede mimar ve mühendisler de yer aldı