(Özel) TEM Otoyolu’nda lüks otomobilli “makas” terörü kamerada

(Özel) TEM Otoyolu’nda lüks otomobilli “makas” terörü kamerada

(Özel) TEM Otoyolu’nda lüks otomobilli “makas” terörü kamerada

TEM toyolu Avcılar ve Ataşehir mevkilerinde otomobilli 2 maganda, araçların arasında defalarca "makas" atarak trafiği tehlikeye düşürdü. Magandalar dehşete düşüren o anları kaydedip bir de sosyal medyadan paylaştı.
İstanbul’un çeşitli noktalarında trafikte otomobille makas atan magandalara bir yenileri daha eklendi. Tüm uyarılara, ağır para cezalarına ve uygulamalara rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor. Son olarak TEM Otoyolu Avcılar mevkisinde lüks bir otomobille seyreden sürücü, yoğun trafikte araçların arasında "makas" atmaya başladı. Dakikalarca bu şekilde ilerleyerek trafiği tehlikeye düşüren maganda hem kendi hem de sürücülerin canını bir an olsun umursamadı.

Makas atıp terör estirdiler
Ataşehir mevkisinde bir başka maganda ise yine kara yolundaki araçların arasında makas atmaya başladı. Canını hiçe sayan sürücü, trafiğin yoğunluğuna aldırış etmeden araçların arasında makas atarak geçmeyi sürdürdü. Trafiği tehlikeye düşüren magandalar o anları kaydedip bir de sosyal medyada yayınladı. Polis trafiği tehlikeye düşüren magandaları yakalamak için çalışma başlattı.


Yurt Dünya 4.04.2021 09:43:51 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

2

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor

3

Mersin'de dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 28 zanlı tutuklandı

4

"Elite Label" kategorisindeki Mersin Maratonu'nda 7. kez madalya heyecanı yaşanacak

5

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar alan 10 katlı iş merkezi kontrollü şekilde yıkıldı

6

Üniversitenin uygulama çiftliği öğrencilere sahada eğitim imkanı sunuyor

7

Adana'da karaciğer hastası kadavradan nakille hayata tutundu

8

Fiat Professional'dan "Büyük Aralık Kampanyası"

9

Kışın soğuk ve kuru hava cilt sorunlarını artırıyor

10

Yeniköy Motors, Morgan Supersport'u Türkiye'de satışa sundu