ÖZEL EĞİTİM OKULUNDA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

ÖZEL EĞİTİM OKULUNDA ENGELLİLER GÜNÜ KUTLAMASI

Osmaniye Özel Eğitim Meslek Okulu'nda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı özel eğitim okulu öğrencileri tarafından, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.
Programa Vali Ömer Faruk Coşkun, Osmaniye Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mulla Katık, Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Coşkun, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Programda, özel öğrencilerin şiir ve konuşmalarının ardından, "Engelli Olmak Bir Kusur Değil" korosu, öğrenci ve öğretmenlerin vals dansı ve kule gösterileri sunuldu. Ardından öğrencilerin harmandalı ve halk oyunları gösterisi ile program sürdü.
Etkinlik öncesinde Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları Özel Eğitim Mesleki Okulu öğrencileri tarafından yapılan el emeği göz nuru ürünlerden oluşan sergiyi gezdi. Vali Coşkun, birbirinden güzel ürünlerde emeği olan tüm öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.


 



Osmaniye 3.12.2019 16:56:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği