Özer’den 19 personele teşekkür belgesi

Özer’den 19 personele teşekkür belgesi

Özer’den 19 personele teşekkür belgesi

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürü Nevzat Özer, Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde görevli 19 personele teşekkür belgesi verdi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Adana İl Müdürü Nevzat Özer, Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezi’nde kalan çocuklarla ve personelle bir araya geldi.
İl Müdürü Özer, Covid 19 virüsü salgınında çalışan personele moral amaçlı teşekkür belgesi dağıtırken yaptığı konuşmada, “Korona virüs salgını ile mücadelede göstermiş olduğunuz görev şuurunuz, şefkat ve merhametiniz gücümüz oldu. Biz hep birlikte kuvvetliyiz, gayretiniz ve özveriniz için teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
Karaisalı Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Yakup Alçı da, “Hizmet verdiğimiz alan meşakkatlidir. Engelli bireylerimize yapılan hizmet kutsal bir vazifedir. Tüm personelimiz bu şiar ile çalışmaktadır. Sayın İl Müdürümüze ziyaretinden ve verdikleri belgelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Bu ziyaret ve belgeler personelimiz için yüksek moral olmuştur” diye konuştu.


Güncel 25.09.2020 14:46:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Limak Çimento CDP listesine iki alanda girdi

2

Yapay zeka ile üretilen sahte içerikler dolandırılma riskini 5 kat artırabiliyor

3

Karmod, yağmur suyu hasadı depolama tanklarıyla yeni mevzuata hazır

4

Hyundai Dünyayı İyileştiren Araçlar resim yarışmasına başvurular sürüyor

5

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Aççana Höyük'te incelemelerde bulundu

6

Payas'ta uyuşturucu ele geçirilen araçtaki 3 kişi gözaltına alındı

7

Yapı Kredi CDP 2025 Global A Listesi'ne iki programıyla girdi

8

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

9

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

10

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu