Özkan’dan Karayolları ve DSİ’ye ziyaret

Özkan’dan Karayolları ve DSİ’ye ziyaret

Özkan’dan Karayolları ve DSİ’ye ziyaret

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel ile DSİ 1. Bölge Müdürü Yüksel Tazegül’ü makamlarında ziyaret etti. Ziyarette, yürütülmekte olan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Ali Özkan, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel ile DSİ 1. Bölge Müdürü Yüksel Tazegül’ü makamlarında ziyaret ederek, yürütülmekte olan çalışmalar ve yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Başkan Özkan, her iki kurumla da beraber koordineli şekilde çalışmaya devam ederek, kente yapılacak hizmetlerin durmadan devam edeceğini belirtti.
“Gayemiz Karacabey’i iyi noktalara taşımak ve kentimize, hemşerilerimize yakışır hizmetleri, en hızlı şekilde ulaştırabilmek” diyen Başkan Özkan, geleceğin Karacabey’ini inşa etme noktasında istişare kültürüne çok önem verdiklerini ve birlikte uyum içerisinde, başarılı çalışmalara imza atmayı hedeflediklerini söyledi.
Başkan Özkan, her iki kuruma da misafirperverlikleri için teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.


Güncel 8.12.2020 12:05:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

2

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

3

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

4

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

5

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

6

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

7

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

8

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

9

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

10

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım