Palancıoğlu: "Melikgazi’mizde aynı hedeflerle güzel işler yapıyoruz"

Palancıoğlu:

Palancıoğlu: "Melikgazi’mizde aynı hedeflerle güzel işler yapıyoruz"

Melikgazi Belediyesi, gündeminde bulunan maddeleri karara bağlamak üzere Ağustos ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Başkanlığındaki meclis toplantısında, 35 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Melikgazi Meclisi’nde imar konuları ağırlıklı olmak üzere önemli gündem maddelerinin görüşüldüğünü söyleyen Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’mizde aynı hedeflerle hep beraber meclisimizin katkısı ve personelinin özverisi ile ilçemize güzel işler yapıyoruz. Meclisimizce şehrin ekonomik gelişmesine ve imar hareketliliğine hız kazandıran gündem maddeleri yine oybirliği ile onaylandı. Söz konusu, vatandaşa hizmet ve yatırım olunca meclis kararları hızlı bir şekilde değerlendirilmekte ve oylanmaktadır. Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla ve çalışma arkadaşlarımızla uyum içinde çalışıyoruz ve bu anlamda örnek oluyoruz. Bundan sonraki süreçte daha verimli, daha iyi projeler yapan bir belediye olarak çalışmalarıma devam edeceğiz. Almış olduğumuz kararların hayırlı olmasını dilerim” dedi.


Güncel 5.08.2020 11:07:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

2

Hatay'da fırtına etkili oluyor

3

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

4

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

5

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

6

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı

7

Salon Hokeyi Erkekler Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

8

Uluslararası Enerji Derneğince Antalya'da düzenlenen IAEE MECA Konferansı sona erdi

9

Antalya'da 14. Geleneksel TÜSED Sigorta Eksperleri 2026 Eylem Planı Çalıştayı düzenlendi

10

Isparta'da dağlık alanda çobanın ölü bulunmasıyla ilgili 4 zanlı gözaltına alındı