Pamukkale ve Çal mahallelerinde su kesintisi yaşanacak

Pamukkale ve Çal mahallelerinde su kesintisi yaşanacak

Pamukkale ve Çal mahallelerinde su kesintisi yaşanacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’nin içme suyu iletim hatlarında yapacağı çalışmalar nedeniyle 19 Ağustos 2021 Perşembe günü Pamukkale ve Çal ilçesinin mahallelerinde su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “İçme suyu iletim hatları üzerinde yapılacak çalışmalar nedeniyle su kesintisine gidilecektir. Bu kapsamda, 19 Ağustos 2021 Perşembe günü 09:00-18:00 saatleri arasında Pamukkale ilçesi Kuşpınar, Mehmetçik ve İncilipınar Mahallelerinde, içme suyu depo bakım onarım çalışmaları nedeniyle de 07:00- 18:00 saatleri arasında Çal ilçesinin Bayıralan mahallesinde, planlı su kesintisi yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.
Mahalle sakinlerinin kesintiden mağdur olmamaları için önlem almaları konusunda uyarılırken, çalışmaların erken tamamlanması durumunda su belirtilen saatten önce verilebileceği belirtildi.


Güncel 18.08.2021 17:13:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

2

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

3

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

4

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

5

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

6

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

7

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

8

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

9

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

10

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi