Pamukkale’de vergi ödemelerinde son gün 30 Kasım

Pamukkale’de vergi ödemelerinde son gün 30 Kasım

Pamukkale’de vergi ödemelerinde son gün 30 Kasım

Pamukkale Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergileri ile bu vergilere ait yapılandırma taksitlerinin son ödeme tarihinin yarın sona erdiğini duyurdu.

Pamukkale Belediyesi, vergi ödemeleri konusunda vatandaşların mağduriyetlerini en aza indirmek için her türlü kolaylığı sağlarken, son gün hatırlatmalarına da devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu vezneleri açık tutan Pamukkale Belediyesi, ayrıca kredi kartlarına taksit imkanı, internetten ödeme kolaylığı, gezici vezne gibi hizmetleriyle vatandaşların vergi ödemelerine kolaylıklar getirmeye bu dönemde de devam etti.

Son gün 30 Kasım
Pamukkale Belediyesi, vergi ödemelerinde vatandaşların mağdur olmaması için son ödeme tarihlerini web sitesinden, sosyal medyadan sık sık hatırlatmaya devam ediyor. Pamukkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergileri ile bu vergilere ait yapılandırma taksitlerinin ödemeleri için, vatandaşların hafta içi mesai saatleri içerisinde YSE Kavşağındaki belediye ana binasında yer alan veznelerin yanı sıra ilçe halkının kolay ulaşımla ödemelerini yapabilmesi için Atatürk Caddesi’ndeki ve Deliktaş’taki ek binalarda ve Gözler mahallesinde bulunan veznelerden veya Tapu Müdürlüğü’ndeki ödeme noktasında yer alan vezneden de ödemelerini yapabileceği belirtildi.


Güncel 29.11.2021 14:33:29 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı