Patnos Şoförler Odası Başkanlığı , taksicilerin çalışma koşullarını iyileştirmek için ilçede olmayan taksi duraklarını yaptı.

Patnos Şoförler Odası Başkanlığı , taksicilerin çalışma koşullarını iyileştirmek için ilçede olmayan taksi duraklarını yaptı.

Patnos Şoförler Odası Başkanlığı , taksicilerin çalışma koşullarını iyileştirmek için ilçede olmayan taksi duraklarını yaptı.

Patnos Şoförler Odası Başkanlığı, taksicilerin çalışma koşullarını iyileştirmek için ilçede olmayan taksi duraklarını yaptı.
Şehir merkezinde dolaşarak, buradaki taksici esnaflarla sık sık bir araya gelen Başkan Mehmet Ali Çarboğa, taksi esnafıyla da görüş alışverişinde bulundu ve onların talepleri doğrultusunda taksi duraklarının yapılması çalışmasını başlattı. İlçede çalışan taksicilerle beraber maliyetini karşıladıkları taksi durakları taksicileri kış aylarında soğuktan kurtulmalarını sağladı.
Patnos Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Çarboğa, "İlçemizde yaklaşık otuz yıldır taksi durakları yoktu, taksici esnafımız kış aylarında yaşadıkları sıkıntılara son vermek adına esnafımızla beraber karar aldık ve taksi duraklarını yapmaya karar verdik. Patnos Belediyesinin bize yer tahsisi sonrasında ilçemizde bulunan 13 taksi durağından 7 tane yapmayı başardık şu ana kadar, geri kalan duraklarımızı da en kısa zamanda yapacağız" diye konuştu.
Taksici Bilal Karahan da yaptığı açıklamada, ‘’Biz taksicilerin bu zamana kadar durakları yoktu sağ olsun Patnos Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Çarboğa’nın girişimleri ile bu sorunumuz giderildi, kış aylarında soğukta kalacak yerimiz yoktu şimdi duraklarımızda rahat bir nefes alıyoruz" dedi.


Güncel 14.01.2021 12:37:35 0

İlginizi Çekebilir

1

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Adana'da konuştu:

2

Kozan'da 6 Şubat'taki depremlerde hayatını kaybedenler anıldı

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremin 133. saatinde kendilerini hayata bağlayan gönüllü ile buluştular

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tescilli kültür varlıklarının restorasyonu sürüyor

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da enkaz altında kalanların ardından Hataylı afetzedelerin yardımına koştular

6

Antalyaspor'da hedef Fatih Karagümrük'ü yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek

7

Medipol Üniversitesi yürütücülüğünde hayata geçirilen HABTEK tanıtıldı

8

Kibar Holding'den yeşil dönüşüme ilişkin EBRD ile işbirliği

9

Bayegan petrokimya üreticisi Tasnee ile Türkiye distribütörlüğü anlaşmasını yeniledi

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Kütüphaneye dönüştürdüğü kulübenin ardından köy evinde de çocukları kitap okumaya teşvik ediyor