Pavo Group IDEF'23'te yerini aldı

Pavo Group IDEF

Pavo Group IDEF'23'te yerini aldı

İSTANBUL - Pavo Group, Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF'23) yeni ürünlerini sergiliyor.

Bu yıl sektördeki 20. yılını kutlayan Pavo Group, geliştirdiği yeni teknolojileri IDEF’23 ziyaretçilerine tanıtıyor.

Özellikle afet zamanları için taşınabilir, hızlı kurulum özelliğine sahip, kurulduktan sonra 2G, 4G ve WiFi hizmeti ile çağrı, SMS ve internet imkanı sunan, Türkiye'de, Türk mühendisler tarafından geliştirilen ürün sergilenenler arasında yer alıyor.

Drone uygulamaları için hedefleme, gözetleme ve keşifte kullanılmak üzere geliştirilmiş stabilize gimbal, 5x sürekli optik zum, soğutmasız IR kamera, 30x gündüz TV kamerası, lazer mesafe ölçer ve lazer işaretçiye sahip stabilize elektro optik gimbal ürünü de fuarda sergileniyor.

Karbon fiberden yapılmış hafif ve çevik gövdesi ile muharebe için tasarlanmış, aynı zamanda gözlem ve istihbarat için de kullanılabilen drone ürünü ve güvenli iletişim sistemleri için gerekli, şirketin sunduğu altyapı ile ilgi alanlarının içinde yer alan bütünlük, kimlik doğrulama, güvenlik/gizlilik ve reddetmeme gibi birçok özelliği barındıran kripto ürünü de ziyaretçilere sunuluyor.

- "IDEF'23'te yer almaktan gurur duyuyoruz"

Pavo Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alper Özbilen, son yıllarda Türk savunma sanayisinin muharebe sahasında paradigmaları değiştiren ürün ve çözümleriyle sektördeki konseptleri belirleyen, yön verici bir güç odağı haline geldiğini belirtti.

Türk savunma sanayisinin IDEF'23 ile tüm zorluklar karşısında deneyimlediği büyük başarısını bir kez daha kanıtladığını aktaran Özbilen, şunları kaydetti:

"Pavo Group olarak, öncü çalışmalar gerçekleştirerek tüm bu başarılara katkı sağlayan unsurlardan biri olmaktan ve bu başarı doğrultusunda IDEF'23'te yer almaktan gurur duyuyoruz. Pavo Group, savunma, havacılık, haberleşme ve bilgi güvenliği gibi kritik alanlarda değer sunmaya, küresel pazar için öncü teknolojiler geliştirmeye; ulusal güvenliği ve küresel huzur ve barışı güçlendiren aktörlerden biri olmaya devam edecek.

Dünyanın birçok yerinden önemli organizasyonlarla IDEF'23'te iş birliği protokolleri imzalayacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Tüm IDEF'23 katılımcılarını vizyonumuzu paylaşmak ve yetkinliklerimizi sunmak için Salon 12'deki 1245 numaralı standa bekliyoruz."



Ekonomi 25.07.2023 19:06:37 0
Anahtar Kelimeler: pavo group ıdef'23'te yerini aldı

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'nın fıstıklı limonatası coğrafi işaret aldı

2

Antalyalı sanayiciler, Çin'de iş insanlarıyla buluştu

3

STM savaş gemilerini Malezya'da sergileyecek

4

Vodafone Vakfı ve Habitat Derneği'nden gençler için yapay zeka eğitimi

5

Turkcell'in yeni yönetim kurulu belli oldu

6

CANiK, VELOM LR'nin ilk teslimatlarını ağustosta yapacak

7

Kariyer.net 2024'ün ilk çeyrek istihdam verilerini açıkladı

8

Antalya'da 27. Hasyurt Tarım Fuarı 8 Mayıs'ta başlayacak

9

Mersin'de devlet desteğiyle kurulan tesiste ayda 60 ton mantar yetiştiriliyor

10

Global Ports Holding, Saint Lucia'da operasyonlarına başladı