Pegasus Hatay uçuşlarına yeniden başladı

Pegasus Hatay uçuşlarına yeniden başladı

Pegasus Hatay uçuşlarına yeniden başladı

İSTANBUL - Pegasus Hava Yolları, 6 Şubat depremlerinden sonra inşa edilen yeni piste ilk uçuşunu gerçekleştirerek, Hatay seferlerine yeniden başlattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Pegasus Hava Yolları, filosunu yeni yatırımlarla güçlendirmeye ve uçuş ağını genişletmeye devam ediyor.

Depremden hasar gören havalimanında inşa edilen yeni piste uçuş yapan ilk hava yolu "Cumhuriyet" uçağıyla Pegasus oldu.

Şirketin İstanbul Sabiha Gökçen-Hatay uçuşları yaz döneminde her gün, kış döneminde ise günde iki kez düzenlenecek. Ayrıca şirket, Ercan-Hatay hattında da haftada 4 frekans uçuş gerçekleştirecek.

Hatay uçuşlarının yeniden başlamasıyla şirket, Türkiye'nin dört bir yanını birbirine bağlayan geniş uçuş ağını daha da güçlendirdi.



Ekonomi 1.09.2025 19:53:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor