Pembe Aslında Siyahtır yoğun ilgi gördü

Pembe Aslında Siyahtır yoğun ilgi gördü

Kadirli Belediyesi tarafından düzenlenen "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu yoğun ilgi gördü.

İstanbul  Tiyatro Balans Tiyatro Grubu tarafından Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde sahneye konulan iki perdelik oyuna ilgi yoğun oldu.

Yönetmenliğini Yaşar Aydınlıoğlu`nun yaptığı tiyatroda, zengin bir kızla fakir bir gencin uyuşturucu batağına sürüklenişi ve ailelerin sorumlulukları anlatıldı.

Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, yaptığı konuşmada, kültürel ve sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirterek, Kasım Uçkan tarafından kaleme alınan "Pembe Aslında Siyahtır" adlı oyunun çok önemli mesajlar verdiğini ifade etti.

 Tiyatro oyunuyla gençleri uyuşturucu, bonzai ve benzeri bağımlılık yapan zararlı maddelere karşı uyarmayı amaçlayan Tiyatro Balans ekibine teşekkür eden Başkan Tarhan, bu tür etkinliklerin sık sık düzenleneceği müjdesini verdi.

Tiyatro etkinliğine katılan öğrenciler ve vatandaşlar, her yaştan insanların izlediği çok önemli bu etkinliği düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan`a teşekkür ettiler.



Güncel 25.10.2016 04:54:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Limak Çimento CDP listesine iki alanda girdi

2

Yapay zeka ile üretilen sahte içerikler dolandırılma riskini 5 kat artırabiliyor

3

Karmod, yağmur suyu hasadı depolama tanklarıyla yeni mevzuata hazır

4

Hyundai Dünyayı İyileştiren Araçlar resim yarışmasına başvurular sürüyor

5

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Aççana Höyük'te incelemelerde bulundu

6

Payas'ta uyuşturucu ele geçirilen araçtaki 3 kişi gözaltına alındı

7

Yapı Kredi CDP 2025 Global A Listesi'ne iki programıyla girdi

8

Özel gereksinimli sporcular masa tenisi turnuvasında buluştu

9

"Genç AR-GE Akdeniz Bölge Çalıştayı" Antalya'da başladı

10

Yemeksepeti düzenlediği festivalde kurye iş ortaklarıyla buluştu