Perşembe iskelesi yenileniyor

Perşembe iskelesi yenileniyor

Perşembe iskelesi yenileniyor

Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulunan ve korkulukları zarar gördüğü için vatandaşların güvenliğini tehdit eden Perşembe iskelesinin bakım onarımının yapılması ve aydınlatılması amacıyla çalışmalarına başladı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi korkulukları olmayan ve vatandaşlar için tehlike oluşturan iskelenin bakım onarımı ve ışıklandırma çalışmalarına başladı. Yapım İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışma ile iskele üzerinde 252 metrelik paslanmaz çelik korkuluk, elektrik hattı, alüminyum aydınlatma direkleri ve şerit LED aydınlatması yapılacak.
Çalışmaların tamamlanması ile modern bir görünüme kavuşacak olan Perşembe iskelesi Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Vona Park ile birlikte Perşembeli vatandaşların ve Perşembe’yi ziyaret edenlerin gözde mekanlarından bir tanesi olacak.


Güncel 4.06.2021 16:38:08 0
Anahtar Kelimeler: perşembe iskelesi yenileniyor

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 6 düzensiz göçmen yakalandı, organizatör tutuklandı

2

Sabancı Vakfı ve Adecco Türkiye genç kadınların istihdamı için işbirliği yaptı

3

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü'nü Mine Egbatan kazandı

4

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

5

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

6

Osmaniye'de üreticilere sertifikalı tohumluk nohut dağıtıldı

7

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

8

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı

9

Antalyasporlu çocuklar yüzme şenliklerinde yarıştı

10

Adana Barosunda "Çocuk Hakları Merkezi" hizmete girdi