Polis ekiplerinden İstanbul’daki kafe ve restoranlara denetim

Polis ekiplerinden İstanbul’daki kafe ve restoranlara denetim

Polis ekiplerinden İstanbul’daki kafe ve restoranlara denetim

Korona virüs tedbirleri kapsamında kafe ve restoran gibi işyerlerinin saat 22.00’den sonra sadece paket servis yapabileceklerini açıklamasının ardından polis ekipleri, İstanbul genelinde denetim yaptı. Denetimler sırasında yasağa uymayan Beşiktaş’taki bir işyerine 3 bin 180 lira para cezası uygulandı.
Korona virüs vakalarının artması üzerine yeni tedbirler alındı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Korona virüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında kafe ve restoranların saat 22.00’dan sonra yalnızca paket servis yapabileceklerini açıklamıştı. İstanbul genelinde ise polis ekipleri, saat 22.00’den sonra kafe ve restoranlarda denetim yaptı.

Yasağa uymayan işyerine 3 bin 180 lira para cezası
Fatih’te yapılan denetimlerde kafe ve restoranların genel olarak saat 22.00 itibariyle sadece paket servise devam ettikleri ve yasaklara uydukları görüldü. Hayata geçirilen yeni tedbirler kapsamında Beşiktaş’taki işyerleri de denetlendi. Denetimler sırasında Beşiktaş’taki bir restorana ise saat 22.00’den sonra yasağa uymayarak işyerine müşteri aldığı için 3 bin 180 lira para cezası kesildi.


Güncel 5.11.2020 23:31:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de terör örgütü DEAŞ operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

2

Mersin'de terör örgütü DEAŞ operasyonunda yakalanan 10 zanlıdan 7'si tutuklandı

3

Gereksiz kullanılan antibiyotik direnç gelişimini hızlandırıyor

4

Hatay'da mobilya imalatçıları 7 yıl sonra ilk kez yapılacak fuarda ürünlerini tanıtacak

5

Balkan şampiyonu genç güreşçi, hedefine Avrupa ve dünya şampiyonluklarını koydu

6

Osmaniye'deki Kastabala Antik Kenti'nde 5 mask kabartması daha bulundu

7

Türkiye 121 ülkeye tohum ihraç ediyor

8

Babacan Yapı'dan kasım ayı konut kampanyası

9

Adana'daki suç örgütüne yönelik soruşturmada 7 zanlı daha tutuklandı

10

Finike'de Gazze için yardım toplandı