Polis uygulama noktasından kaçmak isterken yakalanan otomobilden silah ve uyuşturucu çıktı

Polis uygulama noktasından kaçmak isterken yakalanan otomobilden silah ve uyuşturucu çıktı

Osmaniye’de polisin yapmış olduğu uygulama noktasından, ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmak isterken yakalanan otomobilden 5 adet pompalı tüfek ve uyuşturucu madde çıktı.

Osmaniye’de polisin yapmış olduğu uygulama noktasından, ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçmak isterken yakalanan otomobilden 5 adet pompalı tüfek ve uyuşturucu madde çıktı. Gözaltına alınan sürücü Emrah S. (32) ve yanında bulunan İbrahim H. S.(18) tutuklandı. 
Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı resmi ekipler, gece saat 03.30 sularında oluşturulan uygulama noktasında, şüpheli araç ve şahıslara yönelik uygulama başlattı. Bu esnada ekiplerin dur intiharına uymayan otomobil, kaçmadan önü kesilerek yakalandı. Araç sürücüsü Emrah S. ve yanında bulunan İbrahim Halil S. gözaltına alınırken, araç içinde yapılan aramada ise çuval içerisine gizlenmiş 5adet ruhsatsız, marka ve seri numarası olmayan özel yapım kısa dipçikli pompalı silah ile 203,77 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen iki şüpheli tutuklandı. 

Haber: İbrahim Emül - Osmaniye



Osmaniye 23.02.2024 17:00:00 0

İlginizi Çekebilir

1

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

2

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

3

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

4

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

5

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Karsan, ILO ve Borçelik işbirliğiyle meslek liselerindeki kız öğrencileri iş hayatına hazırlayacak

8

Hatay'da "Desenlerde Çoğalan Kültürel Hafıza ve Dayanışma Projesi" etkinliği düzenlendi

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeybek, Muhittin Böcek'i cezaevinde ziyaret etti

10

ÜNLÜ & Co Kadın Teknoloji Girişimcileri Akademisi yeni dönemine başladı