Pursaklar’da her cuma bir ekmek bir çorba

Pursaklar’da her cuma bir ekmek bir çorba

Pursaklar’da her cuma bir ekmek bir çorba

Pursaklar Belediyesi, her cuma farklı bir mahallede Mobil Mutfak aracıyla sabahları öğrencilere ve vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtımına başladı.
Pursaklar Belediyesi, her cuma günü ilçenin farklı noktasına gidecek olan Mobil Mutfak aracıyla soğuk kış günlerinde işlerine ve okullarına giden vatandaşların içini ısıtıyor. Sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlara Mobil Mutfak aracından çorba ikram eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe sakinleri ile kısa süreli sohbet etti.

‘‘Sabah işe giden, okula giden hemşehrilerimize çorba ikram ettik’’
Vatandaşların ve öğrencilerin sabah Mobil Mutfak aracına gelerek çorbalarını ve ekmeklerini aldıklarını belirten Başkan Çetin, ‘‘Sabah işe giden, okula giden hemşehrilerimize çorba ikram ettik. Bu hafta Beşyol kavşakta çorba ikramında bulunduk. Tüm hemşehrilerimize afiyet olsun diyor, her cuma ilçe sakinlerimizi sıcak çorbamızı içmeye davet ediyorum’’ dedi.
Çorba ikramını almak için Mobil Mutfak aracına gelen vatandaşlar, verilen hizmetten dolayı Başkan Çetin’e teşekkür ettiler.


Güncel 11.02.2022 11:42:38 0
Anahtar Kelimeler: pursaklar’da her cuma bir ekmek bir çorba

İlginizi Çekebilir

1

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

2

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

3

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

4

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

5

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

6

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

7

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

8

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

9

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti