Radyo Başakşehir’de ’Tercih meselesi’ rektörler ile konuşulacak

Radyo Başakşehir’de ’Tercih meselesi’ rektörler ile konuşulacak

Radyo Başakşehir’de ’Tercih meselesi’ rektörler ile konuşulacak

Radyo Başakşehir’de yaklaşan YKS tercihleri öncesinde başlatılacak ‘Tercih Meselesi’ programında, rektörler öğrencilerin ve ailelerin akıllarındaki soru işaretlerini giderecek.
Radyo Başakşehir’de, yaklaşan YKS tercihleri öncesinde "Tercih Meselesi" programı başlıyor. Rektörlerinin konuk olacağı programda üniversiteler hakkında önemli bilgilere yer verilerek adayların ve ailelerin tercihler öncesinde aklındaki sorular giderilecek. 13 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek olan "Tercih Meselesi" programının ilk konuğu 27 Temmuz Pazartesi günü saat 16’da İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca olacak. Tercih Meselesi programı ile korona süreci nedeniyle bu yıl gerçekleşemeyen Üniversite Tanıtım Günleri ve Tercih Fuarları gibi etkinliklere önemli bir alternatif oluşturulması da hedefliyor. Mutluluğun Sesi Radyo Başakşehir’i www.radyobasaksehir.com adresinden her gün 16.00 ve 19.00 saatlerinde takip edilebilecek.


Güncel 24.07.2020 19:02:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

2

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

3

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

4

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

6

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

7

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor