Ramazan sevinci Keles halkı ile paylaşıldı

Ramazan sevinci Keles halkı ile paylaşıldı

Ramazan sevinci Keles halkı ile paylaşıldı

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, iftardan sahura şehrin farklı noktalarında Bursa halkı ile buluşmalarını sürdürüyor.
Teravih namazı sonrasında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte Keles’te esnaf ziyaretinde bulunup, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gürkan, Ramazan ayının ve yaklaşan bayramın hayırlara vesile olmasını diledi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Gürkan, talep ve önerilerini dinleyerek tek tek not aldı. Başkan Gürkan, dağ bölgesinin en güzide ilçelerinden olan Keles’in ve tüm dağ bölgesi ilçelerinin her alanda kalkınması adına merkezi hükümet, il ve ilçe teşkilatları ile belediyeler nezdinde çalışmaların aralıksız yürütüldüğünü belirtti.
Davut Gürkan, her kademesinden teşkilat mensupları ile Bursa’nın her noktasında olduğu gibi Keles’te de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayana kadar ziyaretlerini sürdüreceklerini söyledi.


Güncel 22.04.2022 17:40:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

2

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

4

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

5

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

6

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

7

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

9

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

10

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor