Red Bull Challengers, Runatolia’da şehre izini bıraktı

Red Bull Challengers, Runatolia’da şehre izini bıraktı

Red Bull Challengers, Runatolia’da şehre izini bıraktı

Türkiye’nin en önemli maratonlarından Runatolia Maratonu 7 Mart 2021 Pazar günü Antalya’da koşuldu. Bu yıl 16’ncısı düzenlenen organizasyona 39 ülkeden yaklaşık 3 bin 500 sporsever katıldı. Sezonun ilk maratonu olarak görülen Runatolia’da Red Bull Challengers üyeleri de şehre izini bırakmak için ilk adımlarını attı.
Türkiye’nin en önemli maratonlarından biri olan Runatolia Maratonu bu yıl 16. kez Antalya’da düzenlendi. 7 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Runatolia Maratonu’na 39 ülkeden yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı. Cam Piramit’in önünden başlayan sezonun ilk koşu organizasyonu olan Runatolia Maratonu’na Red Bull Challengers üyeleri de katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen Red Bull Challengers üyeleri şehre izini bırakmak için ilk adımlarını attı.
Red Bull Challengers üyeleri Rundamental, Beat Run Crew, Runarchy, Ankarunning, No Reason Co., Karşıyaka One Team’in yer aldığı organizasyonda maraton, yarı maraton, 10 km. ve takımlar koşularında birinciler belli oldu.
Koşucular, AKM önünden başlayan ve yine aynı noktada tamamlanan maratonda kat ettikleri kilometreleri online haritaya yansıttılar.


Spor 9.03.2021 11:29:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

2

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

3

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

4

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

5

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

7

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

8

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

9

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

10

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor