Red Bull Chess Masters'a Tania Sachdev geliyor

Red Bull Chess Masters

Red Bull Chess Masters'a Tania Sachdev geliyor

ISTANBUL (AA) - Red Bull Chess Masters'da sekizinci eleme öncesinde, Red Bull sporcusu Tania Sachdev bir gösteri maçi yapacak.

Red Bull açiklamasina göre, Türkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull'un ortaklasa düzenledigi, Red Bull Chess Masters'da 3'üncü sezonun eleme heyecani devam ederken, turnuvaya özel bir konuk katiliyor.

En iyilerin hem rakibi hem de zamani mat etmek için hamle yaptiklari, ilk kez tamamiyla çevrim içi olarak düzenlenen Red Bull Chess Masters’da sekizinci eleme öncesinde, International Master ve Woman Grandmaster sampiyonluklarinin sahibi, Red Bull sporcusu Tania Sachdev bir gösteri maçi yapacak.

Hintli satranç oyuncusu, 14 Mayis Persembe günü saat 19.30’da chess24 Türkçe ekibinden Sabri Can Onay Yontar ile karsilasacak. Red Bull Chess Masters’a özel yapilacak bu karsilasma "Twitch.tv/RedBullTR" kanalinda yayinlanacak.

6 yasinda satranç oynamaya baslayan, U12 Dünya Kupasi’nda sampiyonluk elde eden Tania, 2012 yilinda Istanbul’da gerçeklestirilen Satranç Olimpiyatlari’nda da bronz madalyanin sahibi olmustu.

- Sekizinci eleme heyecani 14 Mayis’ta

Öte yandan açiklamaya göre, Red Bull Chess Masters’ta finalistler de belirlenmeye devam ediyor. En iyilerin hem rakibi hem de zamani mat etmek için hamle yapacaklari, "yildirim satranç" formatiyla düzenlenen turnuvada sekizinci eleme mücadeleleri de 14 Mayis’ta gerçeklestirilecek. Bu sene ilk kez hem elemelerin hem de finallerin tamamen çevrim içi oldugu Red Bull Chess Masters Kadinlar Finali 30 Mayis’ta, Erkekler Finali ise 31 Mayis’ta oynanacak.

Red Bull Chess Masters’da tüm elemeler ve finaller, chess24 Türkçe youtube kanali üzerinden yayinlanacak. Kayitlar "RedBull.com/chessmasters" adresinde devam ediyor.


- Red Bull Chess Masters hakkinda

Lisansli satranç oyuncularini bir araya getirmeyi hedefleyen Red Bull Chess Masters’da elemeler ve final "yildirim satranç" formatinda oynanacak.

Satranç sporunun daha rekabetçi ve kapsayici bir formatta deneyimlenmesine firsat verecek turnuvada, her elemede en yüksek puanlari toplayan 4 kadin, 4 de erkek oyuncu finale yükselecek. Red Bull Chess Masters’da sampiyon çevrim içi ve sirasiyla 30 ve 31 Mayis’da oynanacak kadinlar ve erkekler finalleri ile belli olacak.



Yurt Dünya 13.05.2020 15:23:11 0
Anahtar Kelimeler: red bull chess masters'a tania sachdev geliyor

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da ahşap imalathanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor

2

Hatay'da pikapla otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı

3

İskenderun'da bayramlaşma programı düzenlendi

4

Hatay'da boğulma tehlikesi geçiren kişi kurtarıldı

5

Antalya Vali Vekili Arat, Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaretlerde bulundu

6

Antalya'da tartıştığı oğlunu tabancayla vurarak öldüren baba tutuklandı

7

Serik'te bayramlaşma programı düzenlendi

8

Hatay Büyükşehir Belediyesinden ücretsiz ulaşım hizmeti

9

Burdur'daki trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

10

Adana'da yapımı süren restoranda yangın çıktı