Rektör Çomaklı, ÜAK yönetim kurulu toplantısına katıldı

Rektör Çomaklı, ÜAK yönetim kurulu toplantısına katıldı

Rektör Çomaklı, ÜAK yönetim kurulu toplantısına katıldı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, İstanbul Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Üniversitelerarası Kurul (ÜAK) Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.
Toplantıda, üniversitelerin eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve yayım faaliyetleri ile uygulamaları değerlendirilirken, katılımcılar bilimsel ve akademik yönde öneriler sunarak çeşitli konularda fikir alışverişinde bulundular.
Üniversiteler arasında akademik yönden koordinasyonu sağlamak, üniversitelerin öğretim üyesi ihtiyacını karşılayacak tedbirler almak, üniversitelerin tümünü ilgilendiren kanun tasarılarını, tüzük tasarılarını ve aynı nitelikteki yönetmelikleri hazırlamakla görevli kuruluş olan Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı bünyesinde 3 yıldır yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, toplantı vesilesiyle ÜAK Yönetim Kurulunu oluşturan üniversite rektörleriyle yeniden bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, akademideki son durumun ele alındığı toplantının hayırlara vesile olması diledi.


Güncel 1.06.2022 14:25:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

2

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

3

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

4

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

5

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

6

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

7

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

8

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı

9

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, anaokulu öğrencileriyle buluştu

10

Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı İş Birliği Protokolü” imzalandı