Rektör Türkmen, Aydıntepe MYO öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu

Rektör Türkmen, Aydıntepe MYO öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu

Rektör Türkmen, Aydıntepe MYO öğrencileriyle iftar yemeğinde buluştu

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen, Aydıntepe Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.
Bayburt İl Müftüsü Hasan Başoğlu’nun da katıldığı iftar yemeğinde Rektör Türkmen’e, eşi Dr. Büşra Türkmen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ümmügülsüm Erdoğan, Prof. Dr. Ali Savaş Bülbül, Genel Sekreter Nazmi Karabulut, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Murat Kul, Genel Sekreter Yardımcısı Cuma Aytemur, Aydıntepe Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Fatih Demir, Demirözü Meslek Yüksekokulu Müdürü Yaşar Erdoğan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Rüştü Yıldırım ile akademik ve idari personeller eşlik etti.
İftar yemeğinin ardından öğrencilerle bir süre sohbet eden Rektör Türkmen, öğrencilerin taleplerini dinleyerek onların isteklerini yerine getirmeye devam edeceklerini dile getirdi. Öğrencilerin eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal aktivitelerini ve kişisel gelişimlerini de önemsediklerini dile getiren Rektör Türkmen, iftar programının düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.


Güncel 22.04.2022 16:09:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

2

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

3

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

4

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

5

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

6

Koçfinans 30 yaşında

7

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

8

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

9

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu

10

Anamur ilçesinde 33 dairelik adliye lojmanı yapılacak