Rektör Ünal: “Yeni bir soluk ve heyecanla işe sarılıyoruz”

Rektör Ünal: “Yeni bir soluk ve heyecanla işe sarılıyoruz”

Rektör Ünal: “Yeni bir soluk ve heyecanla işe sarılıyoruz”

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, “OMÜ’nün parıldayan ve iz bırakan bir üniversite olması yolunda yeni bir soluk ve heyecanla işe sarılıyoruz” dedi.
OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 22. Dönem AK Parti Milletvekili Mehmet Kurt, emekli Vali Yusuf Odabaş ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Semih Durmuş ile yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Konuklar ziyaretlerinde Rektör Ünal’a tevdi edilen rektörlük görevinin tüm OMÜ camiası için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek üniversite ve şehre katkı sağlayacak her türlü girişim için istişare ve diyaloğa her zaman hazır olduklarını belirttiler. Yeni dönemin Samsun ve Üniversite için hayırlı olması temennisinde bulunan konuklar Ünal’a başarı dileklerini iletti.
Rektör Ünal da nazik ziyaretleri ve teveccühlerinden dolayı konuklarına şükranlarını sundu. “OMÜ’nün parıldayan ve iz bırakan bir üniversite olması yolunda yeni bir soluk ve heyecanla işe sarılıyoruz” sözlerine yer veren Ünal, bu amaçla iletişim kanallarını her zaman açık tutacaklarını dile getirdi.


Güncel 10.09.2020 10:32:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

2

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

3

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

4

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

5

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi

6

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

7

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı

8

DeFacto'dan Layering Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi

9

Adana'da "Okulum Renklensin" projesinin protokolü imzalandı

10

Antalya'da otomobile özel düzenekle gizlenmiş 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi