Rektör Yıldız: "Ay sonunda çekimler başlayacak"

Rektör Yıldız:

Rektör Yıldız: "Ay sonunda çekimler başlayacak"

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesine MR (Manyetik Rezonans) cihazı alındı.
SCÜ Hastanesine alınan MR cihazı hastanedeki yerini aldı. Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş, cihazı yerinde inceledi ve Başhekim Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan’dan bilgi aldı.
Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız yaptığı açıklamada, “Hastanemize MR cihazı alınmasını istiyorduk ve bunu nihayetinde yaptık. Yeni cihazımızın kurulumlarını tamamlayıp Sivas halkına hizmet vermeyi dört gözle bekliyoruz. Ay sonunda çekimler başlayacak” dedi.
Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ünal Kılıç ve Prof. Dr. Hakan Yekbaş ise Üniversite Hastanesinin günden güne daha iyi bir hale gelmesi kendileri için son derece önemli olduğunu belirtti.


Sağlık 12.05.2023 10:14:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu