Resmi Gazete’de yayımlanan karar bir ilçeyi sevince boğdu

Resmi Gazete’de yayımlanan karar bir ilçeyi sevince boğdu

Resmi Gazete’de yayımlanan karar bir ilçeyi sevince boğdu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde bulunan Tosya Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi için alınan kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazetede yayımlanması, ilçede büyük sevinçle karşılandı.
Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Karasapaca köyü sınırları içinde yer alan, orman olarak muhafazasında hiçbir yarar görülmeyen ve tarım alanına dönüştürülmesi de mümkün olmayan alan, orman sınırları dışına çıkartılarak Tosya Organize Sanayi Bölgesine dahil edildi. Sanayi bölgesinin genişletilmesi için alınan kararın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile Resmi Gazetede yayımlandı. Tosya Organize Sanayi Bölgesinin alanının genişletilmesi, ilçede yaşayan vatandaşlar ve sanayiciler tarafından sevinçle karşılandı. Karar sonrasında Yaşananlar sonrasında Tosya Organize Sanayi Müdürü Nihat Küçükkasap AK Parti İl Başkanlığı tarafından Sanayi Bölgesinde düzenlenen basın toplantısı düzenlendi.

"Herkes bu durumdan mutlu"
Konu ile ilgili konuşan Tosya Organize Sanayi Müdürü Nihat Küçükkasap, "Organize Sanayinin kuruluşunda yüzde 20 belediyenin, yüzde 20 Ticaret Odasının, yüzde 60’ı da Özel İdarenin hissesi var. Bunu yapan devlet, tabi yol gösterende hükümet. AK Parti, MHP şu veya bu değil, hepimiz sahiplendik. Tosya Organize Sanayi 1996’da programa alındı fakat 2009 kadar mümkün olmamış bir türlü. Bugün buradayız. Herkes sevincinden Cumhuriyet Meydanında MHP’lisi de oynuyor, AK Partilisi de oynuyor. Herkes bu durumdan mutlu’’ dedi.


Güncel 7.01.2022 13:40:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

3

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

4

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

5

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

6

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi