Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı yenileniyor

Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı yenileniyor

Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı yenileniyor

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, halk arasında Maltepe Parkı olarak bilinen Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’nda devam eden çalışmaları inceledi.
Şehrin farklı noktalarında yer alan park ve bahçeleri yeniden düzenleyen, ihtiyaç duyulan alanlara da sıfırdan park imalatı yapan Kütahya Belediyesi’nin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Şehir merkezinde 5 mahalleye hizmet veren ve Kütahya’nın bilinen parklarından olan Ressam Ahmet Yakupoğlu Parkı’ndaki çalışmalar hızla sürüyor. Havuz imalatı, yürüyüş yolları, sosyal donatı alanları ve restoran çalışmalarının devam ettiği parkta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, hedeflerinin parkı bir an önce bitirip vatandaşların hizmete sunmak olduğunu söyledi.
Park için yoğun mesai harcayan Kütahya Belediyesi, şehrimizin farklı noktalarındaki parklarda da çalışmalarını planlanan program dahilinde sürdürecek.


Güncel 21.11.2022 12:55:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi