Rize’deki sel felaketine Kayseri’den destek

Rize’deki sel felaketine Kayseri’den destek

Rize’deki sel felaketine Kayseri’den destek

Kayseri’nin ve Türkiye’nin ilk ve tek gönüllü akarsu sualtı arama kurtarma ekibi olan Türkuaz, 10 kişilik ekibi ile sel felaketinin yaşandığı Rize’de çalışmalara katkı sağlamak amacıyla kente gitti. Ayrıca, AFAD Kayseri’den bölgeye giden 5 kişilik ekipte 4 gündür arama çalışmalarını sürdürüyor.
Kurulduğu 1996 yılından itibaren Kayseri’de ve İç Anadolu bölgesinde vatandaşların imdadına yetişen Türkuaz Doğa Sporları Arama Kurtarma Derneği, Rize’deki sel felaketine kayıtsız kalmadı. 10 kişilik ekip ile kente hareket eden gönüllü balım adamlar, arama çalışmalarına katkı sunacak.

AFAD Kayseri’den 5 kişilik ekipte Rize’de
Ayrıca, AFAD Kayseri’den de kente giden 5 kişilik ekip, 4 gündür arama çalışmalarını sürdürüyor. AFAD Müdahale Şube Müdürü Hasan Say yönetiminde çalışmalarına devam eden ekip, kaybolan vatandaşların bulunması için mesai harcıyor.


Güncel 18.07.2021 14:51:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor