Rojhat Sağlam: "İlk kez A Takım’da oynadığım için çok mutluyum"

Rojhat Sağlam:

Rojhat Sağlam: "İlk kez A Takım’da oynadığım için çok mutluyum"

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor’un genç futbolcusu Rojhat Sağlam, son haftada oynadıkları Erzurumspor FK maçında ilk kez görev aldı. Rojhat, "İlk kez A Takım’da oynadığım için çok mutluyum. Gelecek sezon daha fazla süre almak için çalışmalarımı yoğun şekilde sürdüreceğim" dedi.
Boluspor’un genç futbolcusu Rojhat Sağlam, Spor Toto 1. Lig’in son haftasında Erzurumspor FK ile İstanbul’da oynadıkları maçta ilk kez A Takım’da forma giyidi. Müsabakanın 77. dakikasında Kerem Ersin’in yerine oyuna giren Rojhat, oynadığı dakikalarda sergilediği performansla yıldız adayı olduğunu gösterdi.
Maçın ardından Boluspor yöneticileri, 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu performansından dolayı tebrik etti.
İlk kez forma giydiği için mutlu olduğunu ifade eden Rojhat Sağlam, gelecek sezon daha fazla süre almak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürdüğünü söyledi.


Spor 24.05.2023 15:04:54 0

İlginizi Çekebilir

1

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

2

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

3

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

4

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

7

Belen ilçesinde sis etkili oldu

8

Antakya ilçesinde inşaat şantiyesindeki çukura düşen işçi yaralandı

9

Hatay'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

10

Antalya-Isparta yolunda heyelan meydana geldi