Rus dublör 80 km hızla giden minibüsün içinden mermi gibi geçti

Rus dublör 80 km hızla giden minibüsün içinden mermi gibi geçti

Rus dublör 80 km hızla giden minibüsün içinden mermi gibi geçti

Rus dublör Evgeny Chebotarev ölümcül gösterilerine bir yenisini daha ekleyerek 80 kilometre hızla giden minibüse atlayıp mermi gibi içinden geçti.
Rusya’da dizi ve filmlerde dublörlük yapan ve sayısız ölümcül gösterilerle ülkenin en çok tanınan kişileri arasında yer alan Evgeny Chebotarev, yeni bir gösteriye imza attı. Daha önce metrelerce yüksekten atlayan, üstünden araba geçen ve alevlerin içinden geçen Rus dublör, geçtiğimiz Eylül ayında araçla nehre uçtuğu gösteri sırasında kaburgasını kırmıştı. Doktorların en az 6 ay sonra iyileşeceğini belirttiği Chebotarev son gösterisi ile yürekleri ağza getirdi.

Hareket halindeki minibüsün içine daldı
Chebotarev akıllara durgunluk veren 71’nci gösterisinde, yola yerleştirilen bir platformun üzerine yatarak karşı yönden 80 kilometre hızla gelen minibüsün ön camından içeri daldı. Aracın içinden hızla geçen Chebotarev arka kapıdan yola düştü. Gösteri sırasında minibüste 3 yolcunun mizanseni yapıldı.


Güncel 18.01.2022 10:23:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

2

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

3

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

5

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

6

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

7

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

8

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

9

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

10

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı