Rusya’nın Kardeniz’de ateş açtığı İngiliz savaş gemisi ‘HMS Defender’ Çanakkale’de

Rusya’nın Kardeniz’de ateş açtığı İngiliz savaş gemisi ‘HMS Defender’ Çanakkale’de

Rusya’nın Kardeniz’de ateş açtığı İngiliz savaş gemisi ‘HMS Defender’ Çanakkale’de

Rusya’nın Karadeniz’de uyarı ateşi açtığı İngiliz Kraliyet Donanmasına ait D36 borda numaralı ’HMS Defender’ ile Hollanda Kraliyet Donanmasına ait F 805 borda numaralı ’HNLMS Evertsen’ Çanakkale Boğazı’ndan peş peşe geçerek, Ege Denizi’ne doğru yol aldı.
Marmara Denizi’nden bugün saat 14.30 peş peşe Çanakkale Boğazı’na giriş yapan İngiliz Kraliyet Donanmasına ait D36 borda numaralı ’HMS Defender’ ile Hollanda Kraliyet Donanmasına ait F 805 borda numaralı ’HNLMS Evertsen’ isimli savaş gemileri, 16.15 sıralarında Çanakkale önlerinde oldu. Boğazın manevra yapması en güç noktası olan Nara Burnu’nu dönen savaş gemileri ‘Dur Yolcu’ sembolü ve Kilitbahir Kalesi önünden ilerleyerek Ege Denizi’ne doğru yol aldı.
İngiliz ve Hollanda Kraliyet Donanmasına ait savaş gemilerine 36 mil uzunluğundaki Çanakkale Boğazı’nı geçişlerine Türk Sahil Güvenlik botları refakat etti.


Yurt Dünya 2.07.2021 16:57:25 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

2

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

3

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

4

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

5

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

6

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

7

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

8

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

10

Belen ilçesinde sis etkili oldu