Sadece mayıs ayında 276 hayvanı kurtardılar

Sadece mayıs ayında 276 hayvanı kurtardılar

Sadece mayıs ayında 276 hayvanı kurtardılar

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, mayıs ayında çeşitli şekilde tehlikede olan 276 hayvanı kurtararak, doğal yaşam alanlarına dönmelerini sağladı.
Yangın ve kaza gibi olaylar başta olmak üzere, her şartta ve 7 gün 24 saat esasıyla Manisalıların hizmetinde olan Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, hayvan kurtarma operasyonlarıyla da onlarca hayvanın hayatını kurtardı. Otomobil motorlarına sıkışan kediden sulama kanalına düşen ineğe, başını tenekeye sıkıştıran köpekten korkuluklara sıkışan kuşa kadar çok sayıda hayvanı kurtaran itfaiye ekipleri, mayıs ayında 276 canı yeniden yaşama döndürerek, doğadaki ait oldukları ortama dönmelerine vesile oldu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde tüm canlara saygı anlayışıyla görev yaptıklarını belirten İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, mayıs ayında itfaiye personelinin 188 kedi, 29 köpek, 27 kuş, 9 yılan, 2 büyükbaş, 3 küçükbaş ve 18 diğer türler olmak üzere, toplam 276 hayvanı kurtardıklarını söyledi.


Yurt Dünya 2.06.2020 15:32:07 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi