Safranbolu Belediyesi ‘Kadın Danışma Merkezi’nin açılışını yaptı

Safranbolu Belediyesi ‘Kadın Danışma Merkezi’nin açılışını yaptı

Safranbolu Belediyesi ‘Kadın Danışma Merkezi’nin açılışını yaptı

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin kadınlara yönelik önemli projelerinden biri olan Kadın Danışma Merkezinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
Safranbolu Belediyesinin 3 gün süren 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Kadın Dayanışma Merkezi’nin açılışı için tören düzenlendi. Törende konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, çocukların anneleri seminerdeyken sıkılmamaları için bir de oyun alanı yapıldığını belirtti.
Hayal Ağacı hakkında da bilgi veren Köse, kadınların ağaca isimlerini yazmadan hayallerinde ne varsa yazabilecekleri ifade etti.
Konuşmanın ardından kesilen kurdele ile merkezin açılışı yapıldı. Kadınlar bu merkezde psikolog ve avukat gibi konularında uzman kişilerin vereceği eğitim seminerlerinden faydalanabilecekler.
Bütün konuşmalarında toplumda kadın erkek eşitliği sağlanana kadar kadınlara pozitif ayrımcılık yapacağını ifade eden Başkan Köse, Hanımevi, Oyunevi, Kadın Üretici Pazarı projelerinin ardından bir projesini daha hayata geçirmiş oldu.


Güncel 9.03.2022 19:25:45 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü