Safranbolu’da "7 Mahalleye 7 Park" Projesi

Safranbolu’da

Safranbolu’da "7 Mahalleye 7 Park" Projesi

Safranbolu Belediyesi tarafından başlatılan "7 Mahalleye 7 Park" Projesi çerçevesinde yapımına başlanılan 2 parkta son aşamaya gelindi.
2023 yılına kent genelinde çalışmalara hızlı bir giriş yaparak başlayan Safranbolu Belediyesi havalarında mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ile çalışmaları hızlandırdı.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, tüm birimlerin havanların da güzel gitmesi ile birlikte çalışmaları hızlandırdıklarını söyledi. Haftalık çalışma programının yanı sıra vatandaşlardan gelen taleplerinde değerlendirildiğini kaydeden Köse, "Fen İşlerinden Park ve Bahçelere, Su ve Kanalizasyondan, Temizlik İşleri Müdürlüklerimize kadar tüm birimler canla başla çalışıyorlar. Bu çerçevede hali hazırda Köyiçi’nde yol, Bostanbükü’nde su hattı çalışmamız devam ederken, Esentepe Mahallemizde Çankaya ve Babasultan Mahallemizde de İbrahim Ayhan parklarında son aşamaya gelindi" dedi.


Güncel 23.01.2023 17:30:24 0

İlginizi Çekebilir

1

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

2

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

3

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

4

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

5

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

6

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

8

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

9

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

10

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı