Safranbolu’da askıda fatura" ile 20 bin liralık fatura ödendi

Safranbolu’da askıda fatura

Safranbolu’da askıda fatura" ile 20 bin liralık fatura ödendi

Safranbolu Belediyesinin başlattığı "askıda fatura" uygulamasıyla ihtiyaç sahiplerinin ev ve işyerlerine ait su faturalarının 19 bin 330 TL’si hayırseverler tarafından ödendi.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, "askıda fatura" uygulamasının, Belediyenin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce yapılan titiz incelemenin ardından belirlenen faturaların tamamı ödenene kadar devam edeceğini söyledi.
Köse, “Hayırsever insanlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Zor zamanlarında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak dayanışma içinde bir kent olmanın gereği ve Safranbolu halkı birlik ve beraberliğini askıda fatura konusunda da göstermiş oldu. Faturaları ödeyerek destek olmak isteyen vatandaşlarımız, 180 ve 189 numaralı dahili numaralardan belediyemizin Mali Hizmetler Müdürlüğü ile irtibat kurabilir ve ödeme yapabilecekleri fatura rakamları hakkında bilgi alabilirler” dedi.


Güncel 23.06.2020 16:11:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

2

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

3

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

4

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

5

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

6

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

7

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

8

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

10

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu