Sağlıkçılara palalı saldırıda 2 tutuklama

Sağlıkçılara palalı saldırıda 2 tutuklama

Sağlıkçılara palalı saldırıda 2 tutuklama

Gaziantep’te özel bir hastanede hasta ziyareti esnasında akrabalar arasında çıkan miras kavgasında sağlık çalışanlarına pala ve sopalarla saldıran 4 şüpheliden ikisi tutuklandı.
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, “Gaziantep’te 14.06.2020 tarihinde özel bir hastanede tedavi gören akrabalarını ziyarete gelen gruplar arasında çıkan arbedede 2 sağlık çalışanının da darp edilmesi olayıyla ilgili olarak Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında şüphelilerden G.D ve B.D 15.06.2020 tarihinde Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmış, Ç.C ve A.D hakkında ise adli kontrol kararı verilmiş olup soruşturma devam etmektedir” denildi.
Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Düztepe Mahallesi2nde bulunan Özel Yaşam Hastanesinde iki akraba grup arasında miras kavgası çıkmış, kavgayı zorlukla ayran hastane çalışanlarının gruplardan birini dışarı çıkartması sonucu ellerinde pala ve sopalarla geri gelen grup, hastane ve sağlık çalışanlarına saldırmıştı. Bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedilmişti.


Yurt Dünya 16.06.2020 11:34:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

2

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

3

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

4

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

5

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

6

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

7

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

8

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

9

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

10

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi