Saha komiseri il başkan yardımcısı oldu

Saha komiseri il başkan yardımcısı oldu

Saha komiseri il başkan yardımcısı oldu

Zonguldak’ta 11 yıldır yeşil sahalarda saha komiserliği yapan Nihat Ayaz, Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Federasyonu İl Başkan Yardımcılığına seçildi.
Zonguldak’ta 11 yıldır profesyonel ve amatör lig maçlarında saha komiseri olarak görev yapan 44 yaşındaki Nihat Ayaz son dönemlerde uyuşturucu ile ilgili mücadelesinde sonrasında önemli bir göreve laik görüldü.
Ayaz, Toplumsal Uyuşturucu İle Mücadele Eğitim Federasyonu (TUMEF) İl Başkan Yardımcılığına seçildi. Nihat Ayaz’ın bu önemli göreve seçilmesinin ardından spor camiasında büyük sevinç yaşandı.
Belediye Kültür Merkezinde tiyatro oyunculuğu da yapan Nihat Ayaz, her projesinde toplumun uyuşturucuya karşı mücadelesini anlatan kısa filmler çekerek toplumu bilinçlendirmişti.
Saha komiseri Nihat Ayaz, ’’Zonguldak il başkan yardımcığına atanmış bulunmaktayım.Uyuşturucu ile mücadelede toplumu bilinçlendirerek mücadele etmeyi ilke edinen toplumsal uyuşturucu İle mücadele eğitim Federasyonu (TUMEF) ailesine katıldım. Genel Başkanımız Cemal Olgun, Teşkilat Başkanımız Ersun Yıldız,ve Zonguldak İl Başkanım Özcan Doruk’a teşekkür ederim’’dedi.


Spor 24.06.2020 16:25:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

2

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

3

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

4

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

5

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

6

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

7

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

8

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

9

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

10

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım