Sahibinin elinden kurtulan kurbanlık inekler markete girdi

Sahibinin elinden kurtulan kurbanlık inekler markete girdi

Sahibinin elinden kurtulan kurbanlık inekler markete girdi

Kurban Bayramına az bir zaman kala köylerden hayvan pazarına getirilen kurbanlık hayvanlar başıboş bir şekilde gezerken Bayburt’ta bir markete girdiler.
Reyonlar arasında dolanan 2 inek marketteki güvenlik kameralarına takıldı. Alışveriş yapan insanların arasında dolaşan inekleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Kasap reyonun olduğu kısımda bir süre bakınan hayvanlar, daha sonra etrafa zarar vermeden marketten çıkarak uzaklaştılar.

“Süt ürünlerimizi denetime geldiler diyerek aramızda şakalaştık"
İneklerin markette dolaşma görüntülerini izledikten sonra yüzünde tebessüm oluştuğunu ve şaşkınlığını gizleyemediğini söyleyen market sahibi Emrah İşaşır, "Geçen gün marketlerimizden birine 2 tane inek girdi. Kurban pazarına getirilen hayvanlar, sahiplerinden kaçmış olacak ki bizim marketimizde dolaşmaya girmişler. Bir süre dolaştıktan sonra bir yere zarar vermeden çıkmışlar. Bu görüntüleri çalışan arkadaşlarımız kaydetmişler, bizde de güzel bir anı olarak kaldı. Marketlerimizde süt ürünlerimiz de bulunuyor, bunların denetimine geldiler gibi bir izlenim verdi bize. Sütlerini mi kontrol ediyorlar diyerek, arkadaşlarımızla aramızda şakalaştık" dedi.


Güncel 17.06.2022 10:20:13 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

2

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

3

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

4

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi

5

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor

6

CHP Genel Başkanı Özel, partisinin Antakya İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuştu:

7

Dörtyol Kaymakamı Keklik'ten annesi vefat eden çocuğa doğum günü sürprizi

8

Aksu Belediyesi'nde bağımlılıkla mücadele eğitimi düzenlendi

9

Uluslararası basın, Hatay'da deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi

10

Silifke'de öğrenciler bayrak yürüyüşü yaptı