Şahinbey’de temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey’de temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey’de temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Mayıs ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Başkanlığında yapıldı.
Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 19 maddenin 11’i İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na, 4’ü Plan Bütçe Komisyonu’na, 1 madde Çevre Temizlik Komisyonuna, 1 madde teklif karar olarak gündeme alınırken, 2 madde de ise Eğitim Komisyonuna ve Çevre Temizlik Komisyonuna ek süre verildi. Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Meclis Üyesi Ayşenur Mirkelam’ın eşi Göz Doktoru Hüseyin Mirkelam’ın vefatından dolayı derin üzüntü duyduğunu ifade etti.
Şahinbey Belediye Meclisi Temmuz ayı 2. oturum toplantısını 04 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 16.00’da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.


Güncel 4.07.2022 15:23:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana 2 otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı

2

Mersin'de din görevlilerine bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi

3

Tek Dünya Karadeniz Vakfı 2025'te dünya genelindeki sosyal etki çalışmalarını genişletti

4

Çevresel ve teknolojik faktörler beyin sağlığını olumsuz etkiliyor

5

Kocaelispor ve Antalyaspor arasında depremle başlayan dostluk yeşil sahalarda devam ediyor

6

Türkiye'den yılbaşı için 12 milyon dolarlık çiçek ihracatı

7

Mersin Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hastalar ve yakınları için sinema etkinliği

8

Kadın girişimci geliştirdiği e-ticaret platformuyla yöresel lezzetleri tüketicilere ulaştırıyor

9

Bayındır Hastanesi'nden akran ve dijital zorbalığa karşı ailelere uyarı

10

Yanık vakaları 5 yaş altı çocuklarda daha ağır seyrediyor