Sahnenin tozunu attılar

Sahnenin tozunu attılar

Sahnenin tozunu attılar

Dilovası’nda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında öğrenciler halk oyunları ve sportif gösterileriyle adeta sahnenin tozunu attı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Dilovası’nda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla başlayan etkinlik, Dilovası Kapalı Spor Salonu’nda devam etti. Törenin açılış konuşmasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Murat Babaoğlu yaptı. Babaoğlu’nun ardından Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı. Resim, şiir ve kompozisyon alanlarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından dağıtıldı. Öğrenciler halk oyunları ve spor faaliyetleri ile izleyenlere unutulmaz bir gün yaşattı.
Törene Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası İlçe Jandarma Komutanı Sait Arı, Dilovası İlçe Emniyet Müdürü Turgut Yazar, siyasi partilerin temsilcileri, Dilovası İlçe Spor Müdürü Murat Babaoğlu, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Yurt Dünya 19.05.2023 13:36:39 0
Anahtar Kelimeler: sahnenin tozunu attılar

İlginizi Çekebilir

1

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

2

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

3

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor

4

Karmod'dan kurumsal konseptlere özel güvenlik kulübesi

5

Nizami Gencevî’nin “Leyla ile Mecnun” Eseri Türkiye Türkçesinde Yayımlandı

6

Antalya'da trafik kazasında ölen gencin cenazesi yakınlarına teslim edildi

7

Kontrolsüz ekran kullanımı çocuklarda dil gelişimini geciktiriyor

8

Antalya'da sağlık görevlisini darbederek öldürdükleri iddia edilen 4 sanıktan biri hakim karşısında

9

Antalya'da acil durumlarda hastane verimliliğinin sürdürülmesine yönelik eğitim düzenlendi

10

Enuygun.com yılbaşı pazarlarının kurulduğu vizesiz rotaları paylaştı