Sahte plakalı araç, cezadan kaçamadı

Sahte plakalı araç, cezadan kaçamadı

Sahte plakalı araç, cezadan kaçamadı

Edirne’nin Keşan ilçesinde uzun süredir park halindeki bir kamyonette şikayet üzerine inceleme yapan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamyonete takılı plakanın başka bir araca ait olduğunu tespit etti. Araç sahibine 9 bin 107 TL ceza kesildi.
Edinilen bilgiye göre, Yukarı Zaferiye Mahallesi Anıl Sokak üzerindeki bir kamyonet, uzun süredir park halinde bekliyordu. Sahibinin bir türlü gelip almadığı aracın durumundan şüphelenen vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Bahse konu adrese gelen Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kamyonette inceleme yaptı.
Kamyonete takılı bulunan plakanın sorgulamasını yapan polis, plakanın başka bir araca ait olduğunu tespit etti. Polis, bir süre sonra aracın başına gelen araç sahibi E.B.’ye 9 bin 107 TL para cezası kesti.


Yurt Dünya 13.10.2022 16:05:57 0
Anahtar Kelimeler: sahte plakalı araç cezadan kaçamadı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de 90 Kişi Tutuklandı

2

Adana'da "Sayeban Gençlik Kitap Kahve" projesi hizmete girdi

3

Adana'da iş makinesinde çıkan yangın söndürüldü

4

İş Bankası'nın "Altın Gençler" geleneğiyle 54 yılda 4 bine yakın genç ödüllendirildi

5

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi

6

İskenderun'da mazgal ve tahliye kanalları atıklardan arındırıldı

7

Hatay'da gazete çıkaran liseliler mürekkep kokusunu okul sıralarında deneyimliyor

8

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özkan, öğrenci topluluk başkanlarıyla buluştu

9

Mersin'de içine su karıştırılmış 3 bin 650 bidon ayçiçeği yağı ele geçirildi

10

Mersin'de sahte TOKİ başvurusu ilanıyla dolandırıcılık iddiasına 5 tutuklama