Sakarcalık İlkokulunda öğrenciler doyasıya eğlendi

Sakarcalık İlkokulunda öğrenciler doyasıya eğlendi

Osmaniye Belediyesi tarafından çocuklara özel hazırlanan çocuk oyun otobüsü öğrencilere keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.

Her yaş grubu çocukların oynayabileceği oyuncakları içerisinde barındıran oyun otobüsünde çocuklar usta öğreticiler gözetiminde hem öğreniyor hem de çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli gün geçiriyorlar.

Çocuk oyun otobüsünün son durağı geçtiğimiz günlerde yaşanan fırtına ve sel felaketinde olumsuz etkilenen Sakarcalık köyü ilkokulu oldu.

Ekili alanlarda ve yerleşim alanlarında maddi zarar oluşturan, ilkokul bahçesi ve köy genelinde ağaçların yıkıldığı sel ve fırtınanın olumsuz etkilerini çocuklar üzerinden atmak, moral ve motivasyonlarını yüksek tutmalarını sağlamak amaçlı düzenlenen etkinliklerde öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Çocuk oyun otobüsünün içerisinde resim yapma, boyama ve çeşitli etkinlikler yapan öğrenciler, Osmaniye Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Osmaniye Belediyesi’nin çocuk oyun otobüsü köyümüze gelerek öğrencilere büyük moral oldu diyen öğretmen ve veliler ise, üst üste yaşanan felaketlerin çocuklardaki etkilerini üzerlerinden atmak için köyümüze ve çocuklarımıza verdikleri desteklerden dolayı Osmaniye belediyesine teşekkür ediyoruz dediler.



Osmaniye 2.06.2023 17:53:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

2

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

3

Osmaniye'de uçurtma şenliği

4

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

5

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

6

Hemşehrimiz Şehit Oldu

7

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

8

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

9

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

10

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret