Sakarya’nın güneyine ulaşım hamlesi

Sakarya’nın güneyine ulaşım hamlesi

Sakarya’nın güneyine ulaşım hamlesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin güney ilçesi Pamukova’da 4 mahalleyi bağlayan Sakarya ve Kocaeli arasındaki ulaşımı sağlayan 12 kilometrelik yol asfaltlandı.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında ulaşım ağını güçlendirmek için gece-gündüz çalışıyor. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (Yol-Bak) ekipleri, güney bölgesinde bulunan Mesruriye (Gonca) Yolu’nu baştan aşağı yenileyerek asfaltladı. Ekipler; Hayrettin, Çilekli, Bacıköy, Hüseyinli ve Mesruriye mahallelerini birbirine bağlayan ve ayrıca Sakarya ile Kocaeli arasındaki ulaşımın sağlandığı 12 kilometrelik bölümde işlemi bitirdi. 20 kilometrelik uzunluğa sahip yola yaklaşık 20 bin ton asfalt döküldü. Kırsal bölgelerdeki mahallelerin ilçe ve il merkezine ulaşımını da büyük ölçüde rahatlatan bu çalışmadan memnuniyet duyan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yol-Bak Dairesi’nden yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak şehrin her köşesinde çalışmaya, üretmeye ve vatandaşlarımıza hizmet sunmaya devam ediyoruz. Güney bölgemizde önemli bir ulaşım ağı olan Gonca’nın 12 kilometrelik yol ağını baştan aşağı yeniledik ve asfaltladık. Aynı anda şehrin her bölgesinde asfalt ekiplerimiz Sakarya’nın ulaşım ağını güçlendirmek için gayretle çalışmaya devam etmektedir” denildi.


Güncel 29.11.2021 13:17:43 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

3

Belen ilçesinde sis etkili oldu

4

Antakya ilçesinde inşaat şantiyesindeki çukura düşen işçi yaralandı

5

Hatay'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

6

Antalya-Isparta yolunda heyelan meydana geldi

7

Yeşilay, Isparta'da geçen yıl 27 bin kişiye ulaştı

8

GÜNCELLEME 2 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

9

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

10

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı