Sakaryaspor’da çifte bayram; şampiyonluk kupası kalktı 10 binler sahaya indi

Sakaryaspor’da çifte bayram; şampiyonluk kupası kalktı 10 binler sahaya indi

Sakaryaspor’da çifte bayram; şampiyonluk kupası kalktı 10 binler sahaya indi

Spor Toto 1. Lig’e yükselmeyi garantileyen Sakaryaspor, evinde oynadığı Kahramanmaraşspor maçının ardından şampiyonluk kupasını aldı. Heyecana dayanamayan taraftarlar sahaya inerek coşkuya ortak oldu.
Sakaryaspor, ligin 37. haftasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor maçına şampiyon unvanıyla çıktı. ‘Çifte Bayramın Kutlu Olsun Sakarya’ yazılı pankartla sahaya çıkan Kahramanmaraşspor ekibi ise taraftardan alkış topladı. Sakaryaspor - Kahramanmaraşspor karşılaşması Burak Süleyman’ın golüyle 1-0 ile neticelenirken devre arasında da sanatçılar tarafından konser verildi. Karşılaşmanın ardından kurulan platformda teknik heyet ve futbolculara madalyaları takdim edildi. TFF Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Düşmez, şampiyonluk kupasını takım kaptanları Ömer Bozan ve Oğuz Kocabal’a takdim etti. Kupa, futbolcuların elinde havaya kaldırılırken stadyumda büyük sevinç yaşandı. Vali Çetin Oktay Kaldırım, TFF Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Düşmez ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, törende şampiyonluk için Sakaryaspor’u tebrik etti. Yeşil-siyahlı takım saha içinde kupa ile şampiyonluk turları atarken coşkulu takım dayanamayarak sahaya indi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı dakikaların ardından oyuncular soyunma odalarına giderek Çark Caddesi’ndeki kutlama törenine hazırlanmaya başladı. Kutlama etkinlikleri, stadyumdan Çark Caddesi’ne açık otobüs ile hareket, Kent Meydanı’nda taraftar ile buluşma, lazer ışık ve sahne gösterileriyle devam edecek.



Spor 1.05.2022 00:30:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

2

ALKÜ'den Akseki MYO'ya Togg desteği

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu