Salgın döneminde faaliyetini durdurmadı, 28 eser basıldı

Salgın döneminde faaliyetini durdurmadı, 28 eser basıldı

Salgın döneminde faaliyetini durdurmadı, 28 eser basıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren matbaa salgın döneminde de çalışmalarına ara vermeyerek 28 eserin basımını gerçekleştirdi.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi salgının oluşturduğu tüm olumsuzluklara rağmen matbaa faaliyetlerini durdurmadı. Rektör Prof. Dr. Alim Yıldız’ın göreve gelmesinden itibaren çeşitli alanlarla alâkalı 40 kitap, SCÜ Matbaasında basılmıştı. Ayrıca 2016-2019 yılları arasında Üniversitede yapılan sempozyum ve kongre gibi bilimsel toplantıların bildirileri de SCÜ Matbaasında basılarak ilgili yerlerin ve kişilerin istifadelerine sunulmuştu. Çalışmalarına, salgın döneminde de tüm olumsuz şartlara rağmen devam eden Üniversite Matbaasında, farklı alanları ilgilendiren 28 kitabın basımı gerçekleştirildi.
“Çok sayıda kitap bastık’’
Konuyla ilgili açıklama yapan Matbaa sorumlusu Hilmi Özyazıcı, “Salgının başlangıcından itibaren 28 eseri matbaamızda bastık. Bir kurum matbaası olarak bu bizim için son derece gurur verici bir durumdur. Edebi, dini, tıp alanları başta olmak üzere birçok alanı ilgilendiren eserlerin yanı sıra şehrimizin tanıtımına da katkıda bulunacak çok sayıda kitap bastık ve basmaya devam ediyoruz” dedi.


Güncel 1.10.2021 13:43:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor