Salgın önlemleri kapsamında Odunpazarı Geçici Hayvan Bakımev bir süreliğine kapatıldı

Salgın önlemleri kapsamında Odunpazarı Geçici Hayvan Bakımev bir süreliğine kapatıldı

Salgın önlemleri kapsamında Odunpazarı Geçici Hayvan Bakımev bir süreliğine kapatıldı

Odunpazarı Belediyesi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Eskişehir’in vaka sayısı en çok yükselen kentler arasında olduğunu açıklaması üzerine, COVİD-19 salgınına karşı yeni tedbirler almaya başladı.
Alınan tedbirler kapsamında Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı Geçici Hayvan Bakımevi bir süreliğine ziyarete kapatıldı. Bu süreçte Geçici Hayvan Bakımevinde acil durumlar dışında kısırlaştırma işlemleri, kedi ve köpek kabulü yapılmayacak. Bakımevinde acil durumlar için ekipler görev yapmaya devam ederken, mevcut bulunan kedi ve köpeklerin bakım ve tedavileri ise sürdürülecek.

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN HATIRLATMASI
Vatandaşlara maske, sosyal mesafe ve hijyen hatırlatması yapan yetkililer, vatandaşlardan bilim insanlarının uyarıların uymalarını istedi. Bakan Koca’nın yaptığı açıklama göre Eskişehir’in vaka sayısı en çok yükselen şehirler arasında olduğunu belirten yetkiler, “Kendi sağlığımız ve sevdiklerimizin sağlığı için mümkün olduğunca evden çıkmamaya gayret edelim, olabildiğince kalabalık yerlerden uzak duralım. Daha sağlıklı, mutlu günler bizleri bekliyor” dedi.


Güncel 24.10.2020 14:05:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yangından etkilenen 45 hektarlık alan 7 bin 500 fidanla yeşertilecek

2

QNB Türkiye küresel ölçekte ilk İklim Geçiş Tahvil ihracını gerçekleştirdi

3

Hatay'da anne adayları doğum korkularını gebe okulundaki eğitimlerle aşıyor

4

Doğu Akdeniz'in derinliklerine inen dalgıçlar canlıların renkli dünyasını görüntüledi

5

SYS Grup Türk savunma sanayisini Baltık bölgesinde temsil edecek

6

Burdur'da 3 aracın karıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

7

Türk yazılımcı ve tasarımcılar İstanbul'da ödüllendirildi

8

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

9

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

10

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı