Salihli Voleybol Lisesine öğrenci göndermeye devam ediyor

Salihli Voleybol Lisesine öğrenci göndermeye devam ediyor

Salihli Voleybol Lisesine öğrenci göndermeye devam ediyor

Geçtiğimiz yıllarda 10 öğrencisini Türkiye’nin ilk tematik Spor Lisesi olan Ankara Voleybol Spor Lisesine gönderen Salihli Kudret Demir Ortaokulu, bu yılda 1 öğrencisini göndermenin onurunu yaşıyor.
Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Spor Lisesi yetenek sınavı Ankara TVF Spor Lisesinde yapıldı. 45 kız, 45 erkek öğrencinin alınacağı sınava, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere 560 aday başvurdu. Sınavda büyük başarı gösteren Kudret Demir Ortaokulu öğrencisi Ecrin Üçtaş, parkur rekoru kırarak Türkiye Voleybol Federasyonu Ankara Spor Lisesine girmeye hak kazandı.
Ankara TVF Spor Lisesi sınavında parkur rekoru kırarak kazanan Ecrin Üçtaş, bu başarıda kendisine hep destek olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Okul Müdürü Fatih Akın, Müdür Yardımcısı Ertuğ Gözaydın, Beden Eğitimi öğretmenleri Cenk Diril, Aytaç Akyıldız, Ezgi Ünkaya, Tacettin Arslan ve Duygu Topçu ile en büyük destekçisi olan ailesine teşekkür etti.


Güncel 21.07.2022 15:06:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor