Samandağ Belediyesi süs bitkilerini kendi üretiyor

Samandağ Belediyesi süs bitkilerini kendi üretiyor

Samandağ Belediyesi süs bitkilerini kendi üretiyor

Hatay’ın Samandağ ilçesinde belediye, rengarenk görüntüleri ile ilçeyi süsleyen bitkileri kendi seralarında yetiştiriyor.
Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kurulan seralarda üretilen bitkiler; yeşil alanlar, park, refüj ve kavşaklarda yerlerini alarak ilçenin güzelliğine katkı sağlıyor.
Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, ‘her mahalleye bir park sözü’ çerçevesinde devam eden çalışmalar çerçevesinde mahallelere kazandırılan parklarda kullanılan bitkilerin kendi seralarında üretildiğini söyledi.
Daha az maliyetle daha çok hizmet üretmenin temel hedefi olduğunu söyleyen Eryılmaz, “Yıllardır özlemini duyduğumuz, turizm ilçesi olan Samandağımızı daha yeşil bir görünüme kavuşturmak amacıyla hiç para ödemeden tasarruf yapmak suretiyle kendi fidemizi, kendi çiçeğimizi kendimiz üretiyor, ilçemizi güzelleştiriyoruz” dedi.


Güncel 29.11.2022 12:04:09 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor