Şampiyonada Aydın’ı temsil edecek isim belli oldu

Şampiyonada Aydın’ı temsil edecek isim belli oldu

Şampiyonada Aydın’ı temsil edecek isim belli oldu

Aydın’da düzenlenen satranç turnuvası sonunda Satranç Türkiye Kupası’nda Aydın’ı temsil edecek isim Ömer Ünsal oldu.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Türkiye Satranç Federasyonu Aydın İl Temsilciliği işbirliğiyle Atatürk Spor Salonu’nda Satranç Türkiye Kupası Aydın İl Birinciliği Turnuvası düzenlendi. 67 sporcunun katıldığı Aydın İl Birinciliği Satranç Turnuvası’nda ilk dört dereceye giren sporculara, madalyaları verildi. Yarışmalar sonucunda dereceye giren isimler de netleşirken, Satranç Türkiye Kupası’nda Aydın’ı temsil edecek isim Ömer Ünsal oldu.

Turnuvayı İl Birincisi olarak tamamlayan Ünsal, Türkiye Kupası Şampiyonası’na katılmaya hak kazanırken, turnuvada ikinci Kıvanç Karaoğlan, üçüncü Aras Ahmet Dağdelen ve dördüncü İlhami Acar oldu.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İleri tarihte düzenlenecek olan Satranç Türkiye Kupası Şampiyonası’nda sporcumuza başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.


Spor 9.01.2023 16:09:47 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı