Şampiyonlara davullu zurnalı karşılama

Şampiyonlara davullu zurnalı karşılama

Şampiyonlara davullu zurnalı karşılama

İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonasında grekoromen stilde altın madalya kazanarak 87 kg’da Dünya şampiyonu olan Ahmet Talha Kacur, 77 kg dünya 2’incisi Kadir Kuş ve 55 kg da dünya 3’üncüsü Mustafa Baki, şehir merkezi girişinde davul zurnayla karşılandı. Milli sporcular daha sonra şehir turu attı.
Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, İstanbul’da düzenlenen İşitme Engelliler Dünya Güreş Şampiyonası’nda Niğdeli milli sporcular, Niğde’yi ve Türkiye’yi büyük bir başarı ile temsil ettiklerini söyledi.
Sporcuların başarılı olmalarında antrenörlerin büyük emekleri olduğunu belirten Ötgünlü, “Gençlik Spor Bakanlığının faaliyete koyduğu Gençlik Spor Bakanlığı Spor Okullarının (GSB) açılışına denk gelen bu büyük başarı çocuklarımıza örnek olacaktır. Gençlik Spor Bakanlığı en güvenli kurumlardan en güvenli evlerden bir tanesidir. Gençlik spor bakanlığına gelen kazanır” dedi.


Spor 6.07.2021 19:47:16 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME - Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi kurtarıldı

2

Adana'da dağda mahsur kalan 3 kişi için kurtarma çalışması başlatıldı

3

Hatay'da 90 ruhsatsız tabanca ele geçirildi

4

Kahramanmaraş merkezli tefecilik operasyonunda 17 şüpheli tutuklandı

5

Saimbeyli'de "Dünya İnsan Hakları Günü" programı düzenlendi

6

Bozyazı'da naat yazma ve okuma yarışması düzenlendi

7

Koçfinans 30 yaşında

8

Kepez Belediyesince emekli personele yönelik program düzenlendi

9

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Lig maçları Alanya'da yapıldı

10

Arçelik çalışanları Perakende Günü'nde sahada tüketicilerle buluştu