Samsat’ta yaz temizliği başladı

Samsat’ta yaz temizliği başladı

Samsat’ta yaz temizliği başladı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde belediye ekiplerince yaz temizliği başlatıldı.
Yaz mevsiminin gelmesi ve havaların ısınması ile birlikte vatandaşların yoğun olduğu ağaçlık alanlar ve ilçenin önemli caddelerinde temizlik çalışmaları başlatıldı. Samsat ilçesinin bulvar ve ana caddeleri ile Samsat girişindeki karayolundaki ağaçlar budanarak sulanıyor, büyüyen ve kuruyan otlar temizleniyor. Belediye ekiplerinin yürüttüğü bu çalışmaya Samsat Belediye Başkan Vekili Müslüm Parlak’ın da bizzat katılması takdirle karşılandı.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Başkan Vekili Müslüm Parlak, Samsat ilçesinde vatandaşların temiz bir ortama kavuşmaları için bütün gücüyle çalıştıklarını ifade etti.
Başkan Vekili Parlak "Yaz mevsiminin gelmesi ile ilçe genelindeki ağaçları budayıp suluyoruz. Bulvar ve ana caddelerdeki büyümüş ve kuruyan otları temizliyoruz. Personelin motive olması ve vatandaşlarda duyarlılık sağlanması için bizzat kendim de çalışmalara katılıyorum. Belediye Başkanımız Halil Fırat öncülüğümde yeşil, temiz ve her anlamda yaşanılır yepyeni bir Samsat inşa etmenin gayreti içerisindeyiz" dedi.


Güncel 28.07.2022 17:07:53 0
Anahtar Kelimeler: samsat’ta yaz temizliği başladı

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

2

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

3

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı

5

GÜNCELLEME - Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı yakalandı

6

Antalya'da hafif ticari araçla çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Adana'da göl kıyısındaki kaçak yapıların yıkımı sürüyor

8

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

9

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

10

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu